Onderhoudsbeurt (OHB)

Deze service voorziet in de ARBO veiligheidskeuring (volgens NEN 1493:2010) inclusief preventief onderhoud. Want kans op storingen kan men immers door middel van onderhoud verkleinen!


Technisch Onderhoudscontract (TOK)

Dit is een service gelijk aan een OHB maar met correctief onderhoud (storingsservice). Ondanks preventief onderhoud blijft de kans op storingen bestaan. Met deze service betaalt u bij een aangemelde storing geen voorrijkosten en arbeidsloon. Bij reparatie betaalt u de onderdelen en het arbeidsloon voor montage van de te vervangen onderdelen.

onderhoud hefbruggen mrt22

Autec heeft een eigen keurmerk t.b.v. het keuren en onderhouden van hefbruggen (RDW erkend).

                             

Naast bovenstaande overeenkomsten kent Autec, voor reeds aangeschafte hefbruggen, onderstaande service overeenkomsten. Deze service overeenkomsten zijn niet meer leverbaar bij nieuw aan te schaffen hefbruggen. 

Technische Service Overeenkomst (TSO per jaar)*

Dit is een service gelijk aan een TOK maar dan inclusief onderdelen en het arbeidsloon voor montage ervan. Hiermee wordt de garantie verlengd. Uitgesloten zijn onderdelen als draagrubbers en verlichting en het arbeidsloon voor montage ervan. Een TSO wordt direct bij aankoop van uw hefbrug afgesloten en wordt per jaar verlengd voor max. 10 jaar vanaf installatiedatum. 
 

Technische Service Overeenkomst voor 3, 5 of 10 jaar (TSO-P..)*

Dit is een service gelijk aan een TSO, echter de service wordt voor 3, 5 of 10 jaar overeengekomen en start in de 13e maand na installatiedatum; Dit houdt dus in dat er bij een TSO voor 10 jaar bijv. er 9 keer preventief onderhoud inclusief veiligheidskeur zal worden uitgevoerd. Een TSO-P. wordt direct bij aankoop van uw hefbrug afgesloten en dient vooruit betaald te worden voor de geheleperiode. Dit levert u een besparing op van 100% op de voorrijkosten en het arbeidsloon. 

 

* niet meer leverbaar voor nieuw aan te schaffen hefbruggen