2-koloms hefbruggen

De 2-koloms hefbrug is geschikt voor reparaties onder het voertuig. De telescooparmen die direct onder de krikpunten van de auto geplaatst kunnen worden, bieden de monteur eenvoudig toegang tot de gehele onderkant van de auto. Dit maakt deze hefbrug perfect voor wiel- of remwerkzaamheden doordat de auto gelift wordt op de krikpunten en de wielen op deze manier vrij zijn. Ook reparaties of onderhoud aan het motorblok of de versnellingsbak zijn eenvoudig uit te voeren op deze hefbrug. Door de vele reparatiemogelijkheden wordt deze hefbrug ook wel de werkbrug genoemd.

Alle modellen

Schaarhefbruggen opbouw

Het heffen gebeurt bij deze schaarhefbruggen door middel van rubberblokken die tussen de hefbrug en de krikpunten van het voertuig geplaatst worden. Deze schaarhefbrug is zeer geschikt voor wielwerkzaamheden en onderhoudsbeurten. De hefbrug wordt standaard uitgerust met flaps of uitschuifstukken. Dit maakt de hefbrug extra flexibel door de mogelijkheid de opnametafel te verlengen. Met behulp van de Autec wielvrije schaarhefbrug wordt tot wel 25% aan ruimte bespaard. Hierdoor worden meer werkplekken gecreëerd in de werkplaats op hetzelfde aantal vierkante meters. 

Alle modellen

Schaarhefbruggen inbouw

De inbouwschaarhefbruggen van Autec zijn in staat om tot wel 50% aan ruimte te besparen. Dit maakt de inbouwschaarhefbrug zeer aantrekkelijk wanneer de ruimte in de werkplaats beperkt is. Door het verdwijnen in de grond kan deze plek die de hefbrug zou innemen ook gebruikt worden voor andere werkzaamheden. De reguliere werkzaamheden die gedaan worden op een wielvrije schaarhefbrug zijn wielwerkzaamheden en onderhoudsbeurten.  Het heffen van het voertuig gebeurt door middel van rubberblokken die tussen de hefbrug en de krikpunten van het voertuig geplaatst worden.

Alle modellen