Draagrubbers voor 2-koloms hefbruggen

Hier zijn alle draagrubbers te vinden voor de 2-koloms hefbrug. Draagrubbers zijn verkrijgbaar voor hefbruggen van onder andere Autec, Blitz, Ravaglioli en Werther. Ook zijn er universele draagrubbers leverbaar die voor meerdere soorten 2-koloms hefbruggen geschikt zijn.

Lees meer

Draagrubbers voor wielvrije hefsystemen

De rubberblokken die onder de krikpunten geplaatst worden bij het wielvrij heffen op een wielvrij hefsysteem zijn hier te vinden. Rijbanenhefbruggen zoals een 4-koloms hefbrug kunnen uitgerust worden met een dergelijk wielvrij hefsysteem. Naar wielvrije hefsystemen zijn deze draagrubbers ook geschikt voor wielvrije schaarhefbruggen.

Lees meer

Draagrubbers voor wielvrije schaarhefbruggen

Voor alle wielvrije schaarhefbruggen zijn hier rubberblokken te vinden in verschillende diktes: 20, 40, 60, 80 en 120 mm. Deze rubberblokken worden tussen de opnametafel van de hefbrug en de krikpunten van de auto geplaatst. Deze rubberblokken zijn ook geschikt voor rijbanen hefbruggen met een wielvrij hefsysteem. 

Lees meer

Draagrubbers voor stempelhefbruggen

Voor stempelhefbruggen van Autec of Hermann zijn hier de draagrubbers te vinden. Deze bevinden zich tussen de krikpunten van de auto en de hefbrug. 

Lees meer