Van Doesburg Transport: Werkplaats gericht op de toekomst

Vanwege groei bij Van Doesburg Transport was er behoefte aan een nieuwe werkplaats. In strak overleg met ons team zijn er tekeningen gemaakt en is de optimale routing bepaald. Hierbij hebben wij in vertrouwen de vrije hand gekregen om oplossingen te bedenken binnen de gestelde eisen.

 

Inrichting naar wens van de klant

De uitdaging voor het inrichten van de werkplaats was de vorm van het pand. Het pand is namelijk niet overal even diep, wat bepaald werd door het perceel. Na het inventariseren van alle wensen van Van Doesburg Transport is een tekening gemaakt, waar ook verschillende voertuigen ingetekend waren. Hierdoor kreeg de opdrachtgever direct een goed beeld hoe men onderhoud en keuringen uit kon voeren met bij voorkeur zoveel mogelijk gesloten garagedeuren. Daarnaast is kennis gedeeld en advies gegeven hoe de ideale put (vorm) eruit moest komen te zien.

 

Autec putkrik

Om de inrichting van de put compleet te maken is deze uitgerust met een Autec volautomatische putkrik. Deze putkrik is in staat om een voertuig bij het chassis of onder de as te heffen. De putkrik is van industriële makelij en uiterst robuust van ontwerp. De eenvoudige en snelle werking zijn slechts enkele speerpunten van deze krik.