Hefbrugkriks

De hefbrugkrik is een hulpmiddel om op een rijbanen hefbrug een auto of vrachtwagen wielvrij te heffen. De hefbrugkrik wordt geplaatst in de rail van de hefbrug en is over de gehele lengte van de hefbrug verschuifbaar. Vervolgens wordt één as van het voertuig wielvrij geheven. Waar auto’s geheven worden onder de krikpunten worden zware vrachtwagens geheven op de as. Het maximale asgewicht wat deze hefbrugkriks kunnen heffen bedraagt 20.000 kg.

Alle modellen

Putkriks voor bedrijfswagens

De hydraulische putkriks zijn beschikbaar in een hangend model of in een vloer verrijdbaar model. Standaard zijn de putkriks voorzien van een snel hef- en snel daalfunctie, om de werkzaamheden op de put zo snel mogelijk uit te kunnen voeren. Het ontwerp en de toepassingen zijn van industrieel niveau en de putkrik wordt afgestemd persoonlijke gebruiksvoorkeuren door middel van optionele accessoires. Door middel van verschillende hefvermogens is er altijd een putkrik die bij uw bedrijfsactiviteiten past.

Alle modellen

Versnellingsbakkriks

De versnellingsbakkrik wordt gekenmerkt door optimaal gebruiks- en bedieningsgemak in combinatie met een duurzaam industrieel ontwerp. De telescopische versnellingsbakkrik is voorzien van een 3-dubbele bedieningsfunctie. Allereerst beschikt deze krik over pneumatische/hydraulische bediening voor snel heffen en dalen. Daarnaast is het mogelijk om de versnellingsbakkrik handmatig te bedienen voor grofstelling onder het voertuig of als er geen perslucht is. Als laatst beschikt de versnellingsbakkrik over voetbediening voor precisie afstemming.

Alle modellen