Heftruck hefbruggen

De heftruck hefbrug is een speciaal ontworpen hefmiddel voor heftrucks. De heftruck hefbrug is gevormd door twee mobiele kolommen die de heftruck aan de onderzijde wielvrij heffen. Deze mobiele hefkolommen zijn eenvoudig verplaatsbaar en zijn in staat om een gewicht van 11.000 kg te heffen. Het voordeel van deze mobiele kolommen is dat de werkplaats flexibeler wordt. Er staat namelijk geen vaste hefbrug, maar de kolommen zijn weg te rijden zodat de ruimte voor een andere reparatie gebruikt kan worden.

Alle modellen

Carrosserie schaarhefbruggen

De carrosserie schaarhefbrug is ontworpen voor de professionele autoschadeherstelwerkplaats. Ideaal voor licht plaatwerk, maar vooral voor spuitvoorbereidingen. Het ontwerp van deze hefbrug zorgt voor een ergonomische werkplek waarbij de monteur met rechte rug kan werken. Daarnaast profiteer de monteur of schadehersteller van veel vrije toegang rond de gehele auto. De carrosserie schaarhefbrug is zowel leverbaar in een wielvrije variant als een rijbanen variant.

Alle modellen

Banden schaarhefbruggen

De bandenschaarhefbrug is ideaal voor de halfjaarlijkse bandenwissel door de snelle heftijd. Het voordeel van het gebruiken van een bandenschaarhefbrug is dat alle vier de wielen tegelijk los van de grond komen. Dit levert een besparing in tijd op, aangezien de wielen niet afzonderlijk geheven hoeven te worden. Daarnaast zorgt de ergonomische hefhoogte voor vitale monteurs, aangezien zij met een rechte rug werken. Door de variëteit in het hefvermogen en flexibiliteit in de lengte van de opnametafel is deze bandenschaarhefbrug in staat om een breed scala aan voertuigen te heffen.

Alle modellen

Caravan / aanhangwagens / campers hefbruggen

Deze hefbruggen zijn speciaal ontworpen voor een caravan, aanhangwagen of camper. De caravans of aanhangwagens worden geheven door middel van een twee kleine schaarhefbruggen. Hierbij worden rubberblokken tussen de opnametafels en de caravan of aanhanger geplaatst. Campers worden geheven door middel van mobiele kolommen. Deze zijn geschikt om zowel lichte als zware campers te heffen met verschillende wielafstanden. Door het heffen bij de wielen wordt optimale vrijheid onder het voertuig geboden. Campers kunnen tevens geheven worden door middel van rijbanen schaarhefbruggen.

Alle modellen