Publicatiedatum: 26 maart 2020

De Autec Equipment Vakdagen geannuleerd

Van dinsdag 7 april t/m donderdag 9 april zouden de Equipment Vakdagen aanvankelijk plaatsvinden in onze showroom in Montfoort. Equipment Vakdagen zijn bij uitstek geschikt om allerlei typen hefbruggen werkend te zien, te ervaren en te vergelijken.

Door de ontwikkelingen rondom het Corona-virus zijn we genoodzaakt om deze te annuleren. Wij nemen de richtlijnen van het RIVM dan ook vanzelfsprekend ter harte. U bent welkom in onze showroom tijdens de gebruikelijke openingstijden (op afspraak!), echter kunnen wij niet alle producten laten zien. Onze fabrieken van hefbruggen bevinden zich met name in Noord-Italië, daardoor hebben de nieuwe producten ons niet tijdig kunnen bereiken.

In het najaar hopen we, zoals u van ons gewend bent, weer Equipment Vakdagen te organiseren. Die zullen plaatsvinden van dinsdag 10 november t/m donderdag 12 november 2020. Check ook onze nieuwe productvideo’s op deze nieuwspagina voor een “Virtuele Tour”. Door te klikken op de bolletjes linksonderin de afbeelding, is het vervolg te zien. Op ons YouTube kanaal zijn alle filmpjes ook te zien!

Pas intussen goed op uzelf en uw naasten.