Publicatiedatum: 24 november 2020

GESLAAGDE VAKDAGEN ONDANKS COVID

Ondanks de maatregelen rond covid zijn toch enkele tientallen ondernemers naar De Equipment Vakdagen in Montfoort gekomen. De traditionele huisshow ging op 10, 11 en 12 november wel door, alleen werden bezoekers tijdens deze editie uitsluitend op afspraak ontvangen in de coronaproof gemaakte showroom, waar uiteraard alle RIVM-adviezen werden opgevolgd.

Naast een aantal universele autobedrijven kwamen ook enkele truckdealers en in caravanonderhoud en -reparaties gespecialiseerde bedrijven in Montfoort op bezoek. Het was duidelijk dat het totale aantal bezoekers door de maatregelen en adviezen van de overheid wat achterbleef bij een jaar geleden. Desondanks zijn de medewerkers van Autec en VLT tevreden over het bezoek en zeker over de investeringen die uiteindelijk nog zijn gedaan. Het ontvangen op afspraak zorgde er ook dit jaar voor dat iedere bezoeker uitgebreid en persoonlijk advies kreeg.

Heeft u de vakdagen gemist? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze productadviseurs. Bel 0348-477000 voor een advies op maat.