Publicatiedatum: 25 mei 2020

Het plotselinge overlijden van onze oprichter Cornelis van Leeuwen

Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het plotselinge overlijden van onze oprichter en tot voor kort algemeen directeur van onze ondernemingen 

                                 Cornelis van Leeuwen 

I Rietveld, 19 april 1934          † ‘s-Hertogenbosch, 20 mei 2020


Wij en onze klanten zullen de heer Cornelis van Leeuwen herinneren als een gepassioneerd ondernemer. Velen zullen hem niet alleen missen als hun gewaardeerde zakenpartner, maar óók als oplossingsgerichte sparringpartner.

Toen de pionier, de heer Cornelis van Leeuwen, op 8 februari 1958 zijn bedrijf oprichtte, initieel als rem-specialist, legde hij de basis voor een hedendaags en wereldwijd bekend bedrijf en als fabrikant van hoogwaardige, professionele (APK) voertuigtestapparatuur- en systemen.

Na meer dan 60 jaar in het bedrijfsleven actief te zijn geweest en na de verkoop van zijn bedrijf in september 2018 is de heer Cornelis van Leeuwen als inspirator, mentor en ambassadeur, zelfs tot aan zijn overlijden, nauw en hartstochtelijk verbonden gebleven aan Van Leeuwen Test Systems.

Directie, management  en medewerkers betuigen hun oprechte medeleven aan de familie en verwanten.

Indien gewenst kunt u een persoonlijke condoleance achterlaten op het digitale condoleanceregister via www.bijnen.nu/CornelisvLeeuwen

Theo van Leeuwen DGA/CEO, namens:

Van Leeuwen Test Group bv
Van Leeuwen Test Systems bv
Van Leeuwen Test Solutions bv
Van Leeuwen Test Systems-Belgium, Mechelen (B)
VL Test Systems  Ltd, Buckingham (UK)
VL Test Systems Far East Pte. Ltd., Singapore (SG)
VL Test Systems Malaysia Sdn Bhd, Kuala Lumpur, (MY)
Van Leeuwen Test Systems-Dubai, Dubai (UAE)