Alles voor een optimale werkplek

Zusterbedrijven Trade Port Trailer Service Venlo en Parkstad Trailer Service Heerlen hebben recent flink geïnvesteerd. De arbeidsomstandigheden zijn nu toekomstbestendig met de komst van hefkolommen en putkrikken.


Mensen maken de werkplaats. In een tijd waarin goede vakmensen schaars zijn en vergrijzing aan de orde van de dag is moeten technici de beste middelen krijgen om dagelijks het werk te kunnen uitvoeren. Dat is nadrukkelijk de visie van de twee zusterbedrijven, waar klanten terecht kunnen voor eigenlijk alles rondom de trailer. Van reparatie en onderhoud tot aan schadeherstel en ander carrosseriewerk.


Trade Port Trailer Service Venlo en Parkstad Trailer Service Heerlen zijn in de wijde omtrek gekende namen. Om de naamsbekendheid kracht bij te zetten is flink geïnvesteerd. De werkomstandigheden van het personeel stonden daarbij centraal. Een veilige werkplek voor de technici begint bij een goede werkplaatsuitrusting, zo is de visie van bedrijfsleiders Suzan van der Coelen en Danny van der Vorst.


Verspreid over de beide vestigingen staan inmiddels zes sets hefkolommen (inclusief traileraccessoires) van Autec, twee nieuwe sets zijn in bestelling. Bovendien zijn er twee putkriks aanwezig. “Veilig en comfortabel werken is van groot belang voor onze mensen. Dat betekent dat de voertuigen veilig op de juiste hoogte gebracht moeten kunnen worden om eraan te werken. Omdat er regelmatig ook aan de bovenzijde van de trailer gewerkt moet worden hebben we ook hoogwerkers gekocht. Het meest waardevolle kapitaal in een bedrijf zijn de mensen en dat willen we onderstrepen door optimale werkomstandigheden te bieden.”

 

Technische informatie: 

mobiele hefkolommen

putkriks