Van Mossel Automotive Groep Tilburg: Een moderne high-end automotive werkplaatsinrichting

Het wagenpark verandert, alsook de dealerstandaards. De werkplaats van de Van Mossel Automotive Groep (voorheen Noordhoek) is  voorzien van moderne “state of the art” werkplaatsapparatuur waarbij alles zonder zichtbare kabels geleverd en geïnstalleerd is door Autec.  Niet in “Autec blauw”, maar in antracietkleur (RAL7016). Een mooi project met: 7 wielvrije schaarhefbruggen, een 4-koloms hefbrug met geïntegreerd wielvrijsysteem en uitlijn voorbereiding.
 

Zeven Autec wielvrije ASLP-schaarhefbruggen

De wielvrije schaarhefbrug heeft een hefvermogen van 3500 kg en heeft een plateau dat in lengte kan worden uitgeschoven. Op deze manier is de hefbrug geschikt voor vrijwel alle auto’s die bij de firma in onderhoud komen. Dankzij de dubbele cilinders per heftafel beschikken deze hefbruggen over een krachtig en veilig hydraulisch systeem. Met als voordeel dat de hefhoogte (max. 1.985 mm) precies bepaald kan worden; op klantwens geleverd in de kleur RAL7016.

 

4-kolomshefbrug voor APK werkzaamheden

De geïnstalleerde Autec 4-kolomshefbrug met een hefvermogen van 4.000 kg is een zeer complete hefbrug. De hefbrug is geschikt voor APK en uitgevoerd met extra heftafels in de rijbanen. Hierdoor kunnen voertuigen snel wielvrij geheven worden. Tevens is de hefbrug geschikt voor uitlijnen, omdat de ingebouwde compensatieplaten en uitsparingen voor draaitafels hierop voorbereid zijn; eveneens op klantwens in de kleur RAL7016.