Louwman Rotterdam - Autec richt grote werkplaats in

De Louwman Group heeft het duurzaamste dealerbedrijf van Nederland geopend in Rotterdam-Zuid. Autec geselecteerd als werkplaatspartner mocht 29 hefbruggen installeren.
 

29 Autec hefbruggen in universele kleur

De 29 Autec hefbruggen bestaan uit negentien wielvrije schaarhefbruggen, zes 2-kolomshefbruggen met verschillende hefvermogens variërend van 3,2 tot 5 ton en vier 4-kolomshefbruggen. Waar Autec voornamelijk blauwe hefbruggen verkoopt, is de werkplaats op verzoek van Louwman compleet ingericht met donkergrijze hefbruggen.

 

Voorbereid op de toekomst

Geheel in lijn met de kernwaarden en het ambitieniveau van Louwman Group is gekozen voor de meest duurzame vorm van nieuwbouw. Op deze manier is ook Autec als werkplaatspartner gekozen. De wielvrije hefbruggen zijn door middel van opklapbare platen (flaps) te verlengen en zo geschikt voor meerdere soorten voertuigen. De geïnstalleerde 4-kolomshefbruggen zijn voorzien van extra lange rijbanen en beschikken over een hefvermogen van 5 ton. De voertuigen die hiermee geheven kunnen worden variëren van kleine personenvoertuigen tot bestelwagens. Louwman is met deze moderne inrichting voorbereid op de toekomst!